26 Mart 2019 Salı

Karabük SMMM Odası


Kurum AdıKarabük SMMM Odası
Oda BaşkanıHüseyin Eken 
Genel Sekreter
Telefon0 372 415 34 03
Fax0 372 412 22 83
Web Sitesihttp://www.karabuksmmmo.com
Mail Adresikarabuksmmmo@hotmail.com
AdresBayır Mah. Gazipaşa Cad. Ersim İşh. No:1 Kat:4

Karabük SMMM Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KARABÜK ili MERKEZ ilçesinde Bayır Mah. Gazipaşa Cad. Ersim İşh. No:1 Kat:4 adresinde hizmet vermektedir. Karabük SMMM Odası'na 0 372 415 34 03 telefon numarasından ve 0 372 412 22 83 nolu fax numarasından ve karabuksmmmo@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Karabük SMMM Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Karabük SMMM Odası,  KARABÜK ili MERKEZ  şehrinde SMMM Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Karabük SMMM Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder