25 Mart 2019 Pazartesi

Konya Dişhekimleri Odası


Kurum AdıKonya Dişhekimleri Odası
Oda BaşkanıDt. Tayip Turan EKİNALAN 
Genel SekreterDt. Bünyamin METİN
Telefon0 332 350 67 12
Fax0 332 350 67 12
Web Sitesihttp://www.kdo.org.tr/
Mail Adresibilgi@kdo.org.tr
AdresTevfikiye Cad. Garanti İşhanı Kat 2, No:20 Karatay KONYA

Konya Dişhekimleri Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KONYA ili MERKEZ ilçesinde Tevfikiye Cad. Garanti İşhanı Kat 2, No:20 Karatay KONYA adresinde hizmet vermektedir. Konya Dişhekimleri Odası'na 0 332 350 67 12 telefon numarasından ve 0 332 350 67 12 nolu fax numarasından ve bilgi@kdo.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Konya Dişhekimleri Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Konya Dişhekimleri Odası,  KONYA ili MERKEZ  şehrinde Dişhekimleri Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Konya Dişhekimleri Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder