Konya Dişhekimleri Odası

Mail Adresibilgi@kdo.org.tr
AdresTevfikiye Cad. Garanti İşhanı Kat 2, No:20 Karatay KONYA

Konya Dişhekimleri Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KONYA ili MERKEZ ilçesinde Tevfikiye Cad. Garanti İşhanı Kat 2, No:20 Karatay KONYA adresinde hizmet vermektedir. Konya Dişhekimleri Odası'na 0 332 350 67 12 telefon numarasından ve 0 332 350 67 12 nolu fax numarasından ve bilgi@kdo.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Konya Dişhekimleri Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Konya Dişhekimleri Odası,  KONYA ili MERKEZ  şehrinde Dişhekimleri Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Konya Dişhekimleri Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.