25 Mart 2019 Pazartesi

Sarıkamış Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası


Kurum AdıSarıkamış Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası
Oda BaşkanıNecmettin TAŞ 
Genel SekreterGökhan SARI
Telefon0 474 413 55 61
Fax
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresisarikamissofeso@karsesob.org.tr
AdresBelediye Sarayı Zemin Kat No:5 Sarıkamış / Kars

Sarıkamış Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KARS ili SARIKAMIŞ ilçesinde Belediye Sarayı Zemin Kat No:5 Sarıkamış / Kars adresinde hizmet vermektedir. Sarıkamış Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası'na 0 474 413 55 61 telefon numarasından ve nolu fax numarasından ve sarikamissofeso@karsesob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Sarıkamış Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Sarıkamış Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası,  KARS ili SARIKAMIŞ  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sarıkamış Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder