25 Mart 2019 Pazartesi

17. Bölge Zonguldak Eczacı Odası


Kurum Adı17. Bölge Zonguldak Eczacı Odası
Oda BaşkanıEcz. Aynur YILDIZ 
Genel SekreterEcz. Ayşegül KARA
Telefon0 372 253 89 73
Fax0 372 251 48 24
Web Sitesihttp://www.zeo.org.tr/
Mail Adresibilgi@zeo.org.tr
AdresZÜBEYDE HN. CADDESİ EMEK İŞ HANI KAT:5 ZONGULDAK

17. Bölge Zonguldak Eczacı Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ZONGULDAK ili MERKEZ ilçesinde ZÜBEYDE HN. CADDESİ EMEK İŞ HANI KAT:5 ZONGULDAK adresinde hizmet vermektedir. 17. Bölge Zonguldak Eczacı Odası'na 0 372 253 89 73 telefon numarasından ve 0 372 251 48 24 nolu fax numarasından ve bilgi@zeo.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

17. Bölge Zonguldak Eczacı Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. 17. Bölge Zonguldak Eczacı Odası,  ZONGULDAK ili MERKEZ  şehrinde Eczacılar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

17. Bölge Zonguldak Eczacı Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder