19. Bölge Tekirdağ Eczacı Odası

Mail Adresiyonetim@teo.org.tr
AdresCumhuriyet Meydanı Göçerliler İş Merkezi No:2 Kat:3 TEKİRDAĞ

19. Bölge Tekirdağ Eczacı Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, TEKİRDAĞ ili MERKEZ ilçesinde Cumhuriyet Meydanı Göçerliler İş Merkezi No:2 Kat:3 TEKİRDAĞ adresinde hizmet vermektedir. 19. Bölge Tekirdağ Eczacı Odası'na 0 282 261 36 29 telefon numarasından ve 0 282 261 87 75 nolu fax numarasından ve yonetim@teo.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

19. Bölge Tekirdağ Eczacı Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. 19. Bölge Tekirdağ Eczacı Odası,  TEKİRDAĞ ili MERKEZ  şehrinde Eczacılar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

19. Bölge Tekirdağ Eczacı Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.