25 Mart 2019 Pazartesi

31. Bölge Kocaeli Eczacı Odası


Kurum Adı31. Bölge Kocaeli Eczacı Odası
Oda BaşkanıECZ. SİNAN USTA 
Genel SekreterECZ. R. GAYE YILMAZ
Telefon0 262 321 30 68
Fax0 262 322 04 35
Web Sitesihttp://www.kocaelieo.org.tr/
Mail Adresikocaelieo@hotmail.com
AdresYenişehir Mah. Yılmaz Sokak No:2/1 İzmit -KOCAELİ

31. Bölge Kocaeli Eczacı Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KOCAELİ ili MERKEZ ilçesinde Yenişehir Mah. Yılmaz Sokak No:2/1 İzmit -KOCAELİ adresinde hizmet vermektedir. 31. Bölge Kocaeli Eczacı Odası'na 0 262 321 30 68 telefon numarasından ve 0 262 322 04 35 nolu fax numarasından ve kocaelieo@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

31. Bölge Kocaeli Eczacı Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. 31. Bölge Kocaeli Eczacı Odası,  KOCAELİ ili MERKEZ  şehrinde Eczacılar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

31. Bölge Kocaeli Eczacı Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder