45. Bölge Çorum Eczacı Odası

Mail Adresicorumeo@corumeo.org
AdresKulaksız Sok. Gazi Apt. No: 31/1 Ç O R U M

45. Bölge Çorum Eczacı Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ÇORUM ili MERKEZ ilçesinde Kulaksız Sok. Gazi Apt. No: 31/1 Ç O R U M adresinde hizmet vermektedir. 45. Bölge Çorum Eczacı Odası'na 0 364 213 52 82 telefon numarasından ve 0 364 225 10 24 nolu fax numarasından ve corumeo@corumeo.org mail adresinden ulaşabilirsiniz.

45. Bölge Çorum Eczacı Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. 45. Bölge Çorum Eczacı Odası,  ÇORUM ili MERKEZ  şehrinde Eczacılar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

45. Bölge Çorum Eczacı Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.