25 Mart 2019 Pazartesi

9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası


Kurum Adı9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası
Oda BaşkanıEcz. Yücel Yenilmez 
Genel SekreterEcz. Ayça Demiryürek
Telefon0 222 231 35 64
Fax0 222 234 06 56
Web Sitesihttp://www.eskisehireo.org.tr/
Mail Adresieczoda@eeo.org.tr
AdresHoşnudiye Mah. İsmet İnönü Cad.No:62 Arı Apt.K:4 D:11 ESKİŞEHİR

9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ESKİŞEHİR ili MERKEZ ilçesinde Hoşnudiye Mah. İsmet İnönü Cad.No:62 Arı Apt.K:4 D:11 ESKİŞEHİR adresinde hizmet vermektedir. 9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası'na 0 222 231 35 64 telefon numarasından ve 0 222 234 06 56 nolu fax numarasından ve eczoda@eeo.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. 9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası,  ESKİŞEHİR ili MERKEZ  şehrinde Eczacılar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder