26 Mart 2019 Salı

Adapazarı Lokantacılar Aşçılar Köfteciler ve Kebapçılar Esnaf ve Sanatkâr Odası


Kurum AdıAdapazarı Lokantacılar Aşçılar Köfteciler ve Kebapçılar Esnaf ve Sanatkâr Odası
Oda BaşkanıSerdar Gök 
Genel Sekreter
Telefon0 264 278 22 55
Fax0 264 278 57 38
Web Sitesihttp://www.lokantacilarvepastacilar.org.tr
Mail Adresi
AdresTırcılar Mah. Atatürk Bulv.Dönergeçer Sok.No:4/2 Adapazarı/Sakarya

Adapazarı Lokantacılar Aşçılar Köfteciler ve Kebapçılar Esnaf ve Sanatkâr Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, SAKARYA ili MERKEZ ilçesinde Tırcılar Mah. Atatürk Bulv.Dönergeçer Sok.No:4/2 Adapazarı/Sakarya adresinde hizmet vermektedir. Adapazarı Lokantacılar Aşçılar Köfteciler ve Kebapçılar Esnaf ve Sanatkâr Odası'na 0 264 278 22 55 telefon numarasından ve 0 264 278 57 38 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Adapazarı Lokantacılar Aşçılar Köfteciler ve Kebapçılar Esnaf ve Sanatkâr Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Adapazarı Lokantacılar Aşçılar Köfteciler ve Kebapçılar Esnaf ve Sanatkâr Odası,  SAKARYA ili MERKEZ  şehrinde Lokantacılar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adapazarı Lokantacılar Aşçılar Köfteciler ve Kebapçılar Esnaf ve Sanatkâr Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder