Afşin Ziraat Odası

Mail Adresiafsin@tzob.org.tr
AdresBEYCEĞİZ MAH. 21, PK.46500 AFŞİN, KAHRAMANMARAŞ

Afşin Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KAHRAMANMARAŞ ili AFŞİN ilçesinde BEYCEĞİZ MAH. 21, PK.46500 AFŞİN, KAHRAMANMARAŞ adresinde hizmet vermektedir. Afşin Ziraat Odası'na 0 344 511 74 63 telefon numarasından ve 0 344 511 74 63 nolu fax numarasından ve afsin@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Afşin Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Afşin Ziraat Odası,  KAHRAMANMARAŞ ili AFŞİN  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Afşin Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.