26 Mart 2019 Salı

Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası


Kurum AdıAfyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası
Oda BaşkanıMahmut Emin Birliktir 
Genel SekreterAbdil Çelik
Telefon0 272 215 21 28
Fax0 272 215 21 28
Web Sitesihttp://www.lokantacilarvepastacilar.org.tr
Mail AdresiAfyonmso@Hotmail.Com
AdresSanayi Sitesi Hizmet Binası Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, AFYON ili MERKEZ ilçesinde Sanayi Sitesi Hizmet Binası Afyonkarahisar adresinde hizmet vermektedir. Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası'na 0 272 215 21 28 telefon numarasından ve 0 272 215 21 28 nolu fax numarasından ve Afyonmso@Hotmail.Com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası,  AFYON ili MERKEZ  şehrinde Maden Eşyacıları Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder