Akhisar Tenekeciler Doğalgaz ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası

Kurum AdıAkhisar Tenekeciler Doğalgaz ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası
Oda BaşkanıHüseyin SELÇUK
Genel SekreterNadire Senem DEMİREL (DABAK)
Web Sitesihttp://www.akhisartesisat.org
AdresPaşa Mah. Ahmet Kayalı İşhanı Kat:3/307 AKHİSAR

Akhisar Tenekeciler Doğalgaz ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, MANİSA ili AKHİSAR ilçesinde Paşa Mah. Ahmet Kayalı İşhanı Kat:3/307 AKHİSAR adresinde hizmet vermektedir. Akhisar Tenekeciler Doğalgaz ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası'na 0 236 414 34 89 telefon numarasından ve 0 236 414 34 89 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Akhisar Tenekeciler Doğalgaz ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Akhisar Tenekeciler Doğalgaz ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası,  MANİSA ili AKHİSAR  şehrinde Tenekeciler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Akhisar Tenekeciler Doğalgaz ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.