25 Mart 2019 Pazartesi

Alaplı Şoförler Ve Otomobilciler Odası


Kurum AdıAlaplı Şoförler Ve Otomobilciler Odası
Oda BaşkanıKemal Çan 
Genel SekreterHamza Çimen
Telefon0 372 378 10 55
Fax0 372 378 10 55
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresDereboyu Cad. No:22 Alaplı Zonguldak

Alaplı Şoförler Ve Otomobilciler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ZONGULDAK ili ALAPLI ilçesinde Dereboyu Cad. No:22 Alaplı Zonguldak adresinde hizmet vermektedir. Alaplı Şoförler Ve Otomobilciler Odası'na 0 372 378 10 55 telefon numarasından ve 0 372 378 10 55 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Alaplı Şoförler Ve Otomobilciler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Alaplı Şoförler Ve Otomobilciler Odası,  ZONGULDAK ili ALAPLI  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Alaplı Şoförler Ve Otomobilciler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder