25 Mart 2019 Pazartesi

Amasya Lokantacılar Fırıncılar ve Zahireciler Esna


Kurum AdıAmasya Lokantacılar Fırıncılar ve Zahireciler Esna
Oda BaşkanıGÜNGÖR DURAN 
Genel Sekreter
Telefon0 532 297 17 78
Fax
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresAMASYA LOKANTACILAR FIRINCILAR VE ZAHİRECİLER ESNAF VE SANATKARLAR ODASI

Amasya Lokantacılar Fırıncılar ve Zahireciler Esna Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, AMASYA ili MERKEZ ilçesinde AMASYA LOKANTACILAR FIRINCILAR VE ZAHİRECİLER ESNAF VE SANATKARLAR ODASI adresinde hizmet vermektedir. Amasya Lokantacılar Fırıncılar ve Zahireciler Esna'na 0 532 297 17 78 telefon numarasından ve nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Amasya Lokantacılar Fırıncılar ve Zahireciler Esna iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Amasya Lokantacılar Fırıncılar ve Zahireciler Esna,  AMASYA ili MERKEZ  şehrinde Lokantacılar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Amasya Lokantacılar Fırıncılar ve Zahireciler Esna ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder