Ankara Umum Kamyoncular Ve Kamyonetçiler Odası

Mail Adresi
Adresİrfan Baştuğ Cad. Kurtdereli Sok. No:1 Dışkapı Ankara

Ankara Umum Kamyoncular Ve Kamyonetçiler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ANKARA ili MERKEZ ilçesinde İrfan Baştuğ Cad. Kurtdereli Sok. No:1 Dışkapı Ankara adresinde hizmet vermektedir. Ankara Umum Kamyoncular Ve Kamyonetçiler Odası'na 0 312 517 03 76 telefon numarasından ve 0 312 517 22 87 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Ankara Umum Kamyoncular Ve Kamyonetçiler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Ankara Umum Kamyoncular Ve Kamyonetçiler Odası,  ANKARA ili MERKEZ  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Ankara Umum Kamyoncular Ve Kamyonetçiler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.