26 Mart 2019 Salı

Antalya SMMM Odası


Kurum AdıAntalya SMMM Odası
Oda BaşkanıMustafa Erdem 
Genel Sekreter
Telefon0 242 238 63 74
Fax0 242 238 63 84
Web Sitesihttp://www.asmo.org.tr/
Mail Adresiasmo@asmo.org.tr
AdresSoğuksu Mah. Kazım Karabekir Cad. No:17 (Defterdarlık Yanı)

Antalya SMMM Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ANTALYA ili MERKEZ ilçesinde Soğuksu Mah. Kazım Karabekir Cad. No:17 (Defterdarlık Yanı) adresinde hizmet vermektedir. Antalya SMMM Odası'na 0 242 238 63 74 telefon numarasından ve 0 242 238 63 84 nolu fax numarasından ve asmo@asmo.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Antalya SMMM Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Antalya SMMM Odası,  ANTALYA ili MERKEZ  şehrinde SMMM Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Antalya SMMM Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder