26 Mart 2019 Salı

Amasya SMMM Odası


Kurum AdıAmasya SMMM Odası
Oda BaşkanıYaşar Elbir 
Genel Sekreter
Telefon0 358 218 39 30
Fax0 358 212 11 41
Web Sitesihttp://www.amasyasmmmo.org
Mail Adresiamasya-smmmo-05@turmob.org.tr
AdresDere Mah. Mustafa Kemal Paşa Cad. Belediye İş Merkezi Kat:4

Amasya SMMM Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, AMASYA ili MERKEZ ilçesinde Dere Mah. Mustafa Kemal Paşa Cad. Belediye İş Merkezi Kat:4 adresinde hizmet vermektedir. Amasya SMMM Odası'na 0 358 218 39 30 telefon numarasından ve 0 358 212 11 41 nolu fax numarasından ve amasya-smmmo-05@turmob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Amasya SMMM Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Amasya SMMM Odası,  AMASYA ili MERKEZ  şehrinde SMMM Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Amasya SMMM Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder