26 Mart 2019 Salı

Bodrum Ticaret Odası


Kurum AdıBodrum Ticaret Odası
Oda BaşkanıMahmut Serdar Kocadon 
Genel SekreterNigar Başkaya
Telefon0 252 316 14 12
Fax0 252 313 16 94
Web Sitesihttp://www.bodto.org.tr/
Mail Adresibilgi@bodto.org.tr
AdresYokuşbaşı Mah.Kıbrıs Şehitleri Cad. Kocadere Mevkii Muğla / Bodrum

Bodrum Ticaret Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, MUĞLA ili BODRUM ilçesinde Yokuşbaşı Mah.Kıbrıs Şehitleri Cad. Kocadere Mevkii Muğla / Bodrum adresinde hizmet vermektedir. Bodrum Ticaret Odası'na 0 252 316 14 12 telefon numarasından ve 0 252 313 16 94 nolu fax numarasından ve bilgi@bodto.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Bodrum Ticaret Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Bodrum Ticaret Odası,  MUĞLA ili BODRUM  şehrinde Ticaret Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bodrum Ticaret Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder