Bünyan Ticaret Odası

Mail Adresibunyanto@tobb.org.tr
AdresDervişağa Mah. Halı Fuarı Cad. No:2 Kayseri / Bünyan

Bünyan Ticaret Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KAYSERİ ili BÜNYAN ilçesinde Dervişağa Mah. Halı Fuarı Cad. No:2 Kayseri / Bünyan adresinde hizmet vermektedir. Bünyan Ticaret Odası'na 0 352 712 11 47 telefon numarasından ve 0 352 712 11 47 nolu fax numarasından ve bunyanto@tobb.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Bünyan Ticaret Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Bünyan Ticaret Odası,  KAYSERİ ili BÜNYAN  şehrinde Ticaret Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Bünyan Ticaret Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.