25 Mart 2019 Pazartesi

Cihanbeyli Ziraat Odası


Kurum AdıCihanbeyli Ziraat Odası
Oda BaşkanıGALİP YEŞİLIRMAK 
Genel SekreterALİ ERTUNÇ KARACAN
Telefon03326734796
Fax03326734797
Web Sitesihttp://www.cihanbeyliziraatodasi.org
Mail Adresicihanbeyli@tzob.org.tr
AdresCihanbeyli Ziraat Odası Pk:42500 Cihanbeyli/KONYA

Cihanbeyli Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KONYA ili CİHANBEYLİ ilçesinde Cihanbeyli Ziraat Odası Pk:42500 Cihanbeyli/KONYA adresinde hizmet vermektedir. Cihanbeyli Ziraat Odası'na 03326734796 telefon numarasından ve 03326734797 nolu fax numarasından ve cihanbeyli@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Cihanbeyli Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Cihanbeyli Ziraat Odası,  KONYA ili CİHANBEYLİ  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Cihanbeyli Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder