26 Mart 2019 Salı

Denizli Ticaret Borsası


Kurum AdıDenizli Ticaret Borsası
Oda Başkanıİbrahim Tefenlili 
Genel SekreterAli Şahin
Telefon0 258 264 19 90
Fax0 258 264 17 70
Web Sitesihttp://www.denizlitb.tobb.org.tr/
Mail Adresidenizlitb@tobb.org.tr
AdresKayalık Cad.Uluçarşı İşhanı Kat.5 Denizli

Denizli Ticaret Borsası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, DENİZLİ ili MERKEZ ilçesinde Kayalık Cad.Uluçarşı İşhanı Kat.5 Denizli adresinde hizmet vermektedir. Denizli Ticaret Borsası'na 0 258 264 19 90 telefon numarasından ve 0 258 264 17 70 nolu fax numarasından ve denizlitb@tobb.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Denizli Ticaret Borsası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Denizli Ticaret Borsası,  DENİZLİ ili MERKEZ  şehrinde Ticaret Borsası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Denizli Ticaret Borsası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder