26 Mart 2019 Salı

Edirne SMMM Odası


Kurum AdıEdirne SMMM Odası
Oda BaşkanıEnver Çevik 
Genel Sekreter
Telefon0 284 236 93 95
Fax0 284 236 93 97
Web Sitesihttp://www.edirnesmmmo.org.tr
Mail Adresiinfo@edirnesmmmo.org.tr
Adresİstasyon Mah. Atatürk Bulvarı

Edirne SMMM Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, EDİRNE ili MERKEZ ilçesinde İstasyon Mah. Atatürk Bulvarı adresinde hizmet vermektedir. Edirne SMMM Odası'na 0 284 236 93 95 telefon numarasından ve 0 284 236 93 97 nolu fax numarasından ve info@edirnesmmmo.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Edirne SMMM Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Edirne SMMM Odası,  EDİRNE ili MERKEZ  şehrinde SMMM Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Edirne SMMM Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder