25 Mart 2019 Pazartesi

Eğirdir Şoförler Otomobilciler Ve Nakliyeciler Odası


Kurum AdıEğirdir Şoförler Otomobilciler Ve Nakliyeciler Odası
Oda Başkanıİsa Demiralay 
Genel SekreterHasan Doğan
Telefon0 246 311 48 45
Fax0 246 311 54 40
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail AdresiEgirdirsoforler.Odasi@İspartaesob.Org
AdresÇarşı İçi Belediye İşhanı Kat:1 Isparta/Eğirdir

Eğirdir Şoförler Otomobilciler Ve Nakliyeciler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ISPARTA ili EĞİRDİR ilçesinde Çarşı İçi Belediye İşhanı Kat:1 Isparta/Eğirdir adresinde hizmet vermektedir. Eğirdir Şoförler Otomobilciler Ve Nakliyeciler Odası'na 0 246 311 48 45 telefon numarasından ve 0 246 311 54 40 nolu fax numarasından ve Egirdirsoforler.Odasi@İspartaesob.Org mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Eğirdir Şoförler Otomobilciler Ve Nakliyeciler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Eğirdir Şoförler Otomobilciler Ve Nakliyeciler Odası,  ISPARTA ili EĞİRDİR  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Eğirdir Şoförler Otomobilciler Ve Nakliyeciler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder