25 Mart 2019 Pazartesi

Erbaa Ziraat Odası


Kurum AdıErbaa Ziraat Odası
Oda BaşkanıArif Yılmaz KÖKSAL 
Genel SekreterHacer SARI
Telefon0 356 715 49 72
Fax0 356 716 14 54
Web Sitesihttp://erbaaziraatodasi.com
Mail Adresierba@tzob.org.tr
AdresErtuğrul Gazi Mah. Pk.60500 ERBAA, TOKAT

Erbaa Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, TOKAT ili ERBAA ilçesinde Ertuğrul Gazi Mah. Pk.60500 ERBAA, TOKAT adresinde hizmet vermektedir. Erbaa Ziraat Odası'na 0 356 715 49 72 telefon numarasından ve 0 356 716 14 54 nolu fax numarasından ve erba@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Erbaa Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Erbaa Ziraat Odası,  TOKAT ili ERBAA  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Erbaa Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder