25 Mart 2019 Pazartesi

Ereğli Terziler Odası


Kurum AdıEreğli Terziler Odası
Oda BaşkanıBURHANETTİN GÜMÜŞCAN 
Genel SekreterİLKNUR GÜMÜŞCAN
Telefon0 332 7120814
Fax0 332 7120814
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresieregliterzi@konesob.org.tr
AdresESKİ KAPAKHANE CAD.BELEDİYE İŞHANI KAT:2 Ereğli/KONYA

Ereğli Terziler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KONYA ili EREĞLİ ilçesinde ESKİ KAPAKHANE CAD.BELEDİYE İŞHANI KAT:2 Ereğli/KONYA adresinde hizmet vermektedir. Ereğli Terziler Odası'na 0 332 7120814 telefon numarasından ve 0 332 7120814 nolu fax numarasından ve eregliterzi@konesob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Ereğli Terziler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Ereğli Terziler Odası,  KONYA ili EREĞLİ  şehrinde Terziler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ereğli Terziler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder