Ereğli Ziraat Odası

Mail Adresieregli@tzob.org.tr
AdresEreğli Ziraat Odası Başkanlığı Ereğli/KONYA

Ereğli Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KONYA ili EREĞLİ ilçesinde Ereğli Ziraat Odası Başkanlığı Ereğli/KONYA adresinde hizmet vermektedir. Ereğli Ziraat Odası'na 03327131617 telefon numarasından ve 03327125962 nolu fax numarasından ve eregli@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Ereğli Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Ereğli Ziraat Odası,  KONYA ili EREĞLİ  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Ereğli Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.