26 Mart 2019 Salı

Erzurum Ticaret Borsası


Kurum AdıErzurum Ticaret Borsası
Oda Başkanıİsmail Hakkı Hınıslıoğlu 
Genel SekreterVeysel Garani Bilici
Telefon0 442 242 02 40
Fax0 442 242 02 44
Web Sitesihttp://www.erzurumtb.org.tr/
Mail Adresierzurumtb@veezy.com
AdresAli Paşa Mah.Musalla Cad.No:19 Erzurum

Erzurum Ticaret Borsası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ERZURUM ili MERKEZ ilçesinde Ali Paşa Mah.Musalla Cad.No:19 Erzurum adresinde hizmet vermektedir. Erzurum Ticaret Borsası'na 0 442 242 02 40 telefon numarasından ve 0 442 242 02 44 nolu fax numarasından ve erzurumtb@veezy.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Erzurum Ticaret Borsası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Erzurum Ticaret Borsası,  ERZURUM ili MERKEZ  şehrinde Ticaret Borsası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Erzurum Ticaret Borsası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder