25 Mart 2019 Pazartesi

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası


Kurum AdıEskişehir Emlak Komisyoncuları Odası
Oda BaşkanıGazi Çelik 
Genel Sekreter
Telefon0 222 220 59 78
Fax0 222 220 59 78
Web Sitesihttp://www.eseko.com/
Mail Adresieskemlakkomoda@hotmail.com
AdresArife Mah. Kıbrıs Şehitler Caddesi Sipahi iş Hanı No:35 Eskişehir

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ESKİŞEHİR ili MERKEZ ilçesinde Arife Mah. Kıbrıs Şehitler Caddesi Sipahi iş Hanı No:35 Eskişehir adresinde hizmet vermektedir. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası'na 0 222 220 59 78 telefon numarasından ve 0 222 220 59 78 nolu fax numarasından ve eskemlakkomoda@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası,  ESKİŞEHİR ili MERKEZ  şehrinde Emlakçılar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder