25 Mart 2019 Pazartesi

Fethiye Şoförler Ve Otomobilciler Odası


Kurum AdıFethiye Şoförler Ve Otomobilciler Odası
Oda BaşkanıHayri Topçu 
Genel SekreterAyşe Harbici
Telefon0 252 614 50 27
Fax0 252 612 04 23
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresAtatürk Cad. No:57 Fethiye Muğla

Fethiye Şoförler Ve Otomobilciler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, MUĞLA ili FETHİYE ilçesinde Atatürk Cad. No:57 Fethiye Muğla adresinde hizmet vermektedir. Fethiye Şoförler Ve Otomobilciler Odası'na 0 252 614 50 27 telefon numarasından ve 0 252 612 04 23 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Fethiye Şoförler Ve Otomobilciler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Fethiye Şoförler Ve Otomobilciler Odası,  MUĞLA ili FETHİYE  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Fethiye Şoförler Ve Otomobilciler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder