Gaziantep Sanayi Odası

Mail Adresigso@gso.org.tr
Adresİstasyon Caddesi Ticaret Sarayı K:4 Gaziantep

Gaziantep Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, GAZİANTEP ili MERKEZ ilçesinde İstasyon Caddesi Ticaret Sarayı K:4 Gaziantep adresinde hizmet vermektedir. Gaziantep Sanayi Odası'na 0 342 221 09 00 telefon numarasından ve 0 342 230 16 82 nolu fax numarasından ve gso@gso.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Gaziantep Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Gaziantep Sanayi Odası,  GAZİANTEP ili MERKEZ  şehrinde Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Gaziantep Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.