25 Mart 2019 Pazartesi

Gaziantep Veteriner Hekimler Odası


Kurum AdıGaziantep Veteriner Hekimler Odası
Oda BaşkanıAyhan DEVAMLI 
Genel Sekreter---
Telefon0342 326 20 29
Fax0342 326 20 12
Web Sitesihttp://www.tvhb.org.tr/
Mail Adresi---
AdresHalı Sarayı 2. Kat No: 205 Şehitkamil / GAZİANTEP

Gaziantep Veteriner Hekimler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, GAZİANTEP ili MERKEZ ilçesinde Halı Sarayı 2. Kat No: 205 Şehitkamil / GAZİANTEP adresinde hizmet vermektedir. Gaziantep Veteriner Hekimler Odası'na 0342 326 20 29 telefon numarasından ve 0342 326 20 12 nolu fax numarasından ve --- mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Gaziantep Veteriner Hekimler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Gaziantep Veteriner Hekimler Odası,  GAZİANTEP ili MERKEZ  şehrinde Veteriner Hekimler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Gaziantep Veteriner Hekimler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder