26 Mart 2019 Salı

Gönen Ticaret Borsası


Kurum AdıGönen Ticaret Borsası
Oda BaşkanıÜmit Çetin 
Genel SekreterTaner Keşanlı
Telefon0 266 762 17 42
Fax0 266 762 17 64
Web Sitesihttp://www.gonentb.tobb.org.tr/
Mail Adresigonentb@tobb.org.tr
AdresKurtuluş Mah.Hüseyin Tümer Cad. No:94 Balıkesir / Gönen

Gönen Ticaret Borsası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ISPARTA ili GÖNEN ilçesinde Kurtuluş Mah.Hüseyin Tümer Cad. No:94 Balıkesir / Gönen adresinde hizmet vermektedir. Gönen Ticaret Borsası'na 0 266 762 17 42 telefon numarasından ve 0 266 762 17 64 nolu fax numarasından ve gonentb@tobb.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Gönen Ticaret Borsası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Gönen Ticaret Borsası,  ISPARTA ili GÖNEN  şehrinde Ticaret Borsası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Gönen Ticaret Borsası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder