25 Mart 2019 Pazartesi

Hakkari Şoförler Ve Otomobilciler Odası


Kurum AdıHakkari Şoförler Ve Otomobilciler Odası
Oda BaşkanıAbdi Aslan 
Genel SekreterSadullah Açar
Telefon0 438 211 29 14
Fax0 438 211 29 14
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresKevre Yolu Dağgöl Apt. K:2 Çığlık Kenter Yanı Hakkari

Hakkari Şoförler Ve Otomobilciler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, HAKKARİ ili MERKEZ ilçesinde Kevre Yolu Dağgöl Apt. K:2 Çığlık Kenter Yanı Hakkari adresinde hizmet vermektedir. Hakkari Şoförler Ve Otomobilciler Odası'na 0 438 211 29 14 telefon numarasından ve 0 438 211 29 14 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Hakkari Şoförler Ve Otomobilciler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Hakkari Şoförler Ve Otomobilciler Odası,  HAKKARİ ili MERKEZ  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hakkari Şoförler Ve Otomobilciler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder