25 Mart 2019 Pazartesi

Hatay Veteriner Hekimler Odası


Kurum AdıHatay Veteriner Hekimler Odası
Oda BaşkanıYahya HAMURCU 
Genel Sekreter---
Telefon0326 225 33 83
Fax0326 225 33 34
Web Sitesihttp://www.tvhb.org.tr/
Mail Adresi31hvho@gmail.com
AdresAtatürk Mah. Nehir Cad. No:143/3 Küçükdalyan Beldesi ( İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi Giriş Katı) Antakya / HATAY

Hatay Veteriner Hekimler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, HATAY ili MERKEZ ilçesinde Atatürk Mah. Nehir Cad. No:143/3 Küçükdalyan Beldesi ( İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi Giriş Katı) Antakya / HATAY adresinde hizmet vermektedir. Hatay Veteriner Hekimler Odası'na 0326 225 33 83 telefon numarasından ve 0326 225 33 34 nolu fax numarasından ve 31hvho@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Hatay Veteriner Hekimler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Hatay Veteriner Hekimler Odası,  HATAY ili MERKEZ  şehrinde Veteriner Hekimler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hatay Veteriner Hekimler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder