25 Mart 2019 Pazartesi

Ilgın Soförler Odası


Kurum AdıIlgın Soförler Odası
Oda BaşkanıKERİM YÜKSEL ESKİCİ 
Genel SekreterFATMA SABANCI
Telefon0 332 881 27 46
Fax0 332 882 50 48
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresiilginsofor@konesob.org.tr
AdresFATİH ÇARŞISI KAT:2/40 Ilgın/KONYA

Ilgın Soförler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KONYA ili ILGIN ilçesinde FATİH ÇARŞISI KAT:2/40 Ilgın/KONYA adresinde hizmet vermektedir. Ilgın Soförler Odası'na 0 332 881 27 46 telefon numarasından ve 0 332 882 50 48 nolu fax numarasından ve ilginsofor@konesob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Ilgın Soförler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Ilgın Soförler Odası,  KONYA ili ILGIN  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ilgın Soförler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder