Ilgın Soförler Odası

Mail Adresiilginsofor@konesob.org.tr
AdresFATİH ÇARŞISI KAT:2/40 Ilgın/KONYA

Ilgın Soförler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KONYA ili ILGIN ilçesinde FATİH ÇARŞISI KAT:2/40 Ilgın/KONYA adresinde hizmet vermektedir. Ilgın Soförler Odası'na 0 332 881 27 46 telefon numarasından ve 0 332 882 50 48 nolu fax numarasından ve ilginsofor@konesob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Ilgın Soförler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Ilgın Soförler Odası,  KONYA ili ILGIN  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Ilgın Soförler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.