25 Mart 2019 Pazartesi

Kağızman Esnaf Ve Sanatkârlar Odası


Kurum AdıKağızman Esnaf Ve Sanatkârlar Odası
Oda BaşkanıŞehmail ÖZTÜRK 
Genel SekreterTuncer KILIÇ
Telefon0 474 351 60 67
Fax
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresikagizmaneso@karsesob.org.tr
AdresBelediye Sarayı Zemin Kat No:45/S Kağızman/Kars

Kağızman Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KARS ili KAĞIZMAN ilçesinde Belediye Sarayı Zemin Kat No:45/S Kağızman/Kars adresinde hizmet vermektedir. Kağızman Esnaf Ve Sanatkârlar Odası'na 0 474 351 60 67 telefon numarasından ve nolu fax numarasından ve kagizmaneso@karsesob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kağızman Esnaf Ve Sanatkârlar Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Kağızman Esnaf Ve Sanatkârlar Odası,  KARS ili KAĞIZMAN  şehrinde Esnaf Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kağızman Esnaf Ve Sanatkârlar Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder