26 Mart 2019 Salı

Kilis Baklavacılar ve Kadayıfçılar Odası


Kurum AdıKilis Baklavacılar ve Kadayıfçılar Odası
Oda BaşkanıMehmet Temur 
Genel Sekreter
Telefon0 348 814 44 42
Fax0 348 814 44 42
Web Sitesihttp://www.lokantacilarvepastacilar.org.tr
Mail Adresi
AdresCumhuriyet Cad. Çin Pasajı Üst Kat No:37 Kilis

Kilis Baklavacılar ve Kadayıfçılar Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KİLİS ili MERKEZ ilçesinde Cumhuriyet Cad. Çin Pasajı Üst Kat No:37 Kilis adresinde hizmet vermektedir. Kilis Baklavacılar ve Kadayıfçılar Odası'na 0 348 814 44 42 telefon numarasından ve 0 348 814 44 42 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kilis Baklavacılar ve Kadayıfçılar Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Kilis Baklavacılar ve Kadayıfçılar Odası,  KİLİS ili MERKEZ  şehrinde Lokantacılar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kilis Baklavacılar ve Kadayıfçılar Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder