26 Mart 2019 Salı

Web Sitesihttp://www.kmarastabip.org.tr/
AdresYenişehir Mah. 14. Sok. No:16 46060

K.Maraş Tabip Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KAHRAMANMARAŞ ili MERKEZ ilçesinde Yenişehir Mah. 14. Sok. No:16 46060 adresinde hizmet vermektedir. K.Maraş Tabip Odası'na 0 344 223 74 76 telefon numarasından ve 0 344 221 26 14 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

K.Maraş Tabip Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. K.Maraş Tabip Odası,  KAHRAMANMARAŞ ili MERKEZ  şehrinde Tabip Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

K.Maraş Tabip Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.