25 Mart 2019 Pazartesi

Kocaeli Barosu


Kurum AdıKocaeli Barosu
Oda Başkanı 
Genel Sekreter
Telefon0262 321 41 12
Fax0262 321 40 81
Web Sitesihttp://www.kocaelibarosu.org.tr
Mail Adresiinfo@kocaelibarosu.org.tr
Adres

Kocaeli Barosu Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KOCAELİ ili MERKEZ ilçesinde adresinde hizmet vermektedir. Kocaeli Barosu'na 0262 321 41 12 telefon numarasından ve 0262 321 40 81 nolu fax numarasından ve info@kocaelibarosu.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kocaeli Barosu iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Kocaeli Barosu,  KOCAELİ ili MERKEZ  şehrinde Barolar kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kocaeli Barosu ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder