Kocaeli Ticaret Odası

Mail Adresikoto@koto.org.tr
AdresKarabaş Mah. Ömer Türkçakal Bulvarı No:2 İzmit/Kocaeli Kocaeli

Kocaeli Ticaret Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KOCAELİ ili MERKEZ ilçesinde Karabaş Mah. Ömer Türkçakal Bulvarı No:2 İzmit/Kocaeli Kocaeli adresinde hizmet vermektedir. Kocaeli Ticaret Odası'na 0 262 322 30 10 telefon numarasından ve 0 262 321 69 18 nolu fax numarasından ve koto@koto.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kocaeli Ticaret Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Kocaeli Ticaret Odası,  KOCAELİ ili MERKEZ  şehrinde Ticaret Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Kocaeli Ticaret Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.