25 Mart 2019 Pazartesi

Konya Sihhi Tesisat Odası


Kurum AdıKonya Sihhi Tesisat Odası
Oda BaşkanıARİF ÖZKAHRAMAN 
Genel SekreterTUNAHAN DOGAN
Telefon0 332 320 25 49
Fax0 332 320 25 49
Web Sitesihttp://meslekodalari.com
Mail Adresikonsihhi@konesob.org.tr
AdresBABALIK MH.DO#208;U İŞHANI NO:3/302 KONYA

Konya Sihhi Tesisat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KONYA ili MERKEZ ilçesinde BABALIK MH.DO#208;U İŞHANI NO:3/302 KONYA adresinde hizmet vermektedir. Konya Sihhi Tesisat Odası'na 0 332 320 25 49 telefon numarasından ve 0 332 320 25 49 nolu fax numarasından ve konsihhi@konesob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Konya Sihhi Tesisat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Konya Sihhi Tesisat Odası,  KONYA ili MERKEZ  şehrinde Sihhi Tesisat Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Konya Sihhi Tesisat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder