Konya Veteriner Hekimler Odası

Fax0332 350 24 87
Web Sitesihttp://www.tvhb.org.tr/
Mail Adresiyasemingokoglu42@hotmail.com
AdresHacı Fettah Mah. Furkan Dede Cad. Larende Han. No: 60/501-502 Meram / KONYA

Konya Veteriner Hekimler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KONYA ili MERKEZ ilçesinde Hacı Fettah Mah. Furkan Dede Cad. Larende Han. No: 60/501-502 Meram / KONYA adresinde hizmet vermektedir. Konya Veteriner Hekimler Odası'na 0332 351 82 16 telefon numarasından ve 0332 350 24 87 nolu fax numarasından ve yasemingokoglu42@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Konya Veteriner Hekimler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Konya Veteriner Hekimler Odası,  KONYA ili MERKEZ  şehrinde Veteriner Hekimler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Konya Veteriner Hekimler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.