25 Mart 2019 Pazartesi

Konya Yağlı Boyacılar Odası


Kurum AdıKonya Yağlı Boyacılar Odası
Oda BaşkanıMUSTAFA ÖZÇİÇEK 
Genel SekreterKADİR YAYLACI
Telefon0 332 320 99 50
Fax0 332 320 99 50
Web Sitesihttp://meslekodalari.com
Mail Adresikonboya@konesob.org.tr
AdresVATAN CD.YAPICI İŞ MERKEZİ A BLOK NO:1/102 KONYA

Konya Yağlı Boyacılar Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KONYA ili MERKEZ ilçesinde VATAN CD.YAPICI İŞ MERKEZİ A BLOK NO:1/102 KONYA adresinde hizmet vermektedir. Konya Yağlı Boyacılar Odası'na 0 332 320 99 50 telefon numarasından ve 0 332 320 99 50 nolu fax numarasından ve konboya@konesob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Konya Yağlı Boyacılar Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Konya Yağlı Boyacılar Odası,  KONYA ili MERKEZ  şehrinde Boyacılar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Konya Yağlı Boyacılar Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder