25 Mart 2019 Pazartesi

Korkut Ziraat Odası


Kurum AdıKorkut Ziraat Odası
Oda Başkanı 
Genel Sekreter
Telefon0 436 611 62 30
Fax0 436 611 62 30
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresikorkut@tzob.org.tr
AdresŞehitler Mahallesi No:5 Pk.49611 Korkut/Muş

Korkut Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, MUŞ ili KORKUT ilçesinde Şehitler Mahallesi No:5 Pk.49611 Korkut/Muş adresinde hizmet vermektedir. Korkut Ziraat Odası'na 0 436 611 62 30 telefon numarasından ve 0 436 611 62 30 nolu fax numarasından ve korkut@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Korkut Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Korkut Ziraat Odası,  MUŞ ili KORKUT  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Korkut Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder