26 Mart 2019 Salı

Kozan Ticaret Borsası


Kurum AdıKozan Ticaret Borsası
Oda BaşkanıHüseyin Çetin 
Genel SekreterAbdullah Kılınç
Telefon0 322 516 61 46
Fax0 322 516 61 47
Web Sitesihttp://www.kozantb.tobb.org.tr/
Mail Adresikozantb@tobb.org.tr
AdresCumhuriyet Mahallesi-Yıldız Sokak Çandıklı İş Hanı K:3 No:2 Kozan Adana / Kozan

Kozan Ticaret Borsası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ADANA ili KOZAN ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi-Yıldız Sokak Çandıklı İş Hanı K:3 No:2 Kozan Adana / Kozan adresinde hizmet vermektedir. Kozan Ticaret Borsası'na 0 322 516 61 46 telefon numarasından ve 0 322 516 61 47 nolu fax numarasından ve kozantb@tobb.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kozan Ticaret Borsası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Kozan Ticaret Borsası,  ADANA ili KOZAN  şehrinde Ticaret Borsası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kozan Ticaret Borsası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder