26 Mart 2019 Salı

Kırıkkale Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası


Kurum AdıKırıkkale Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası
Oda BaşkanıYurtalan Eroğlu 
Genel Sekreter
Telefon0 318 218 57 97
Fax0 318 218 57 97
Web Sitesihttp://www.lokantacilarvepastacilar.org.tr
Mail Adresi
AdresY.Doğan Mah.600.Sok. H.Osman Tiryaki Apt. No:20 Kat:2 D:5 Kırıkkale

Kırıkkale Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KIRIKKALE ili MERKEZ ilçesinde Y.Doğan Mah.600.Sok. H.Osman Tiryaki Apt. No:20 Kat:2 D:5 Kırıkkale adresinde hizmet vermektedir. Kırıkkale Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası'na 0 318 218 57 97 telefon numarasından ve 0 318 218 57 97 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kırıkkale Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Kırıkkale Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası,  KIRIKKALE ili MERKEZ  şehrinde Lokantacılar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kırıkkale Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder