Kırşehir Bakkallar Esnaf Odası

Mail Adresikirsehirbakkal@mynet.com
AdresMedrese Mah. 98.Sok. Melikgazi Apt. No:1/1 Kırşehir

Kırşehir Bakkallar Esnaf Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KIRŞEHİR ili MERKEZ ilçesinde Medrese Mah. 98.Sok. Melikgazi Apt. No:1/1 Kırşehir adresinde hizmet vermektedir. Kırşehir Bakkallar Esnaf Odası'na 0 386 212 39 58 telefon numarasından ve 0 386 212 39 58 nolu fax numarasından ve kirsehirbakkal@mynet.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kırşehir Bakkallar Esnaf Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Kırşehir Bakkallar Esnaf Odası,  KIRŞEHİR ili MERKEZ  şehrinde Bakkallar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Kırşehir Bakkallar Esnaf Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.