25 Mart 2019 Pazartesi

Kırşehir Veteriner Hekimler Odası


Kurum AdıKırşehir Veteriner Hekimler Odası
Oda BaşkanıMustafa ÇAM 
Genel Sekreter---
Telefon0352 222 61 09
Fax0352 222 65 07
Web Sitesihttp://www.kavho.org.tr/
Mail Adresikavho@kavho.org.tr
AdresAşıkpaşa Mah. Dr. İsmet Yağız Cad. Keleşler İşhanı No:13/6 KIRŞEHİR

Kırşehir Veteriner Hekimler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KIRŞEHİR ili MERKEZ ilçesinde Aşıkpaşa Mah. Dr. İsmet Yağız Cad. Keleşler İşhanı No:13/6 KIRŞEHİR adresinde hizmet vermektedir. Kırşehir Veteriner Hekimler Odası'na 0352 222 61 09 telefon numarasından ve 0352 222 65 07 nolu fax numarasından ve kavho@kavho.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kırşehir Veteriner Hekimler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Kırşehir Veteriner Hekimler Odası,  KIRŞEHİR ili MERKEZ  şehrinde Veteriner Hekimler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kırşehir Veteriner Hekimler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder