Kırşehir Veteriner Hekimler Odası

Mail Adresikavho@kavho.org.tr
AdresAşıkpaşa Mah. Dr. İsmet Yağız Cad. Keleşler İşhanı No:13/6 KIRŞEHİR

Kırşehir Veteriner Hekimler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KIRŞEHİR ili MERKEZ ilçesinde Aşıkpaşa Mah. Dr. İsmet Yağız Cad. Keleşler İşhanı No:13/6 KIRŞEHİR adresinde hizmet vermektedir. Kırşehir Veteriner Hekimler Odası'na 0352 222 61 09 telefon numarasından ve 0352 222 65 07 nolu fax numarasından ve kavho@kavho.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kırşehir Veteriner Hekimler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Kırşehir Veteriner Hekimler Odası,  KIRŞEHİR ili MERKEZ  şehrinde Veteriner Hekimler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Kırşehir Veteriner Hekimler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.