25 Mart 2019 Pazartesi

Kurtalan Şoförler Ve Otomobilciler Odası


Kurum AdıKurtalan Şoförler Ve Otomobilciler Odası
Oda BaşkanıHikmet Deryalar 
Genel SekreterSelami Yerver
Telefon0 484 411 24 21
Fax0 484 411 24 21
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresYeni Doğan Çarşısı Köylere Hizmet Götürme Birliği Pasajı No:53 Kurtalan Siirt

Kurtalan Şoförler Ve Otomobilciler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, SİİRT ili KURTALAN ilçesinde Yeni Doğan Çarşısı Köylere Hizmet Götürme Birliği Pasajı No:53 Kurtalan Siirt adresinde hizmet vermektedir. Kurtalan Şoförler Ve Otomobilciler Odası'na 0 484 411 24 21 telefon numarasından ve 0 484 411 24 21 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kurtalan Şoförler Ve Otomobilciler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Kurtalan Şoförler Ve Otomobilciler Odası,  SİİRT ili KURTALAN  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kurtalan Şoförler Ve Otomobilciler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder