25 Mart 2019 Pazartesi

Kütahya Barosu


Kurum AdıKütahya Barosu
Oda Başkanı 
Genel Sekreter
Telefon0274 216 15 49
Fax0274 224 17 51
Web Sitesihttp://www.kutahyabarosu.org.tr
Mail Adresikutahyabarosu@hotmail.com
Adres

Kütahya Barosu Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KÜTAHYA ili MERKEZ ilçesinde adresinde hizmet vermektedir. Kütahya Barosu'na 0274 216 15 49 telefon numarasından ve 0274 224 17 51 nolu fax numarasından ve kutahyabarosu@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kütahya Barosu iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Kütahya Barosu,  KÜTAHYA ili MERKEZ  şehrinde Barolar kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kütahya Barosu ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder